Officenter

In 2009 wenste FINPOWER haar vestiging in Genk te verhuizen naar Hasselt, omdat dit centraler lag voor onze klanten en medewerkers.

De ervaring met onze eigen kantoorvilla in Genk had ons geleerd dat het kopen, renoveren en inrichten van een eigen kantoor op korte termijn niet altijd de beste investering is (vnl. omdat je niet kan inschatten hoe groot een kantoor dient te zijn).

Toen kwam het gebouw van OFFICENTER in Hasselt te koop, en werd de basis gelegd van het huidige OFFICENTER-concept :

Een ‘investor team’ werd samengesteld om dit pand te verwerven, waarbij :

  • Alle Finpower partners werden betrokken
  • Een 6-tal andere ondernemende investeerders werden bereid gevonden om samen met ons dit pand te verwerven en een netwerk te creëren welke het ‘imago’ van dit pand zou opwaarderen.
  • Christa Jouck werd bereid gevonden om mee te investeren en zou als managing partner het business model van OFFICENTER uitwerken en in de markt te zetten.

Zo werd in april 2010 succesvol OFFICENTER HASSELT in zijn nieuwe hoedanigheid ingehuldigd met een grootse receptie.

Gezien het succes van deze vestiging, en de zeker aanwezige schaalvoordelen in deze markt, werd in 2011 beslist om te groeien van 1 naar 5 centers tegen 2015, waardoor Officenter Antwerpen (A12), Turnhout, Maastricht en Leuven de voorbije jaren succesvol zijn geopend – waar  OFFICENTER op heden meer dan 300 ondernemingen huisvest in deze 5 vestigingen.

En, eind 2015 werd dan beslist om deze groei verder te zetten, waarbij het de doelstelling is om te groeien van 5 naar 20 OFFICENTER-vestigingen tegen 2020.

www.officenter.be

BAN Vlaanderen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x